مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشارکتی

مادرم یه آپارتمان 75 متری رو به نام سه برادر و یک خواهر کرده به صورت مساوی و سند تک برگ هم دریافت شده یکی از برادرها سالها اونجا زندگی کرده و الان حاضر نیست که از ملک بلند شه آیا با شکایت میشه به جایی رسید ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بله بدون شک ایشان اجازه استفاده شخصی بدون رضایت دیگران ندارند

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تقدیم دادخواست فروش ملک مشاعی ، آن را توسط اجرای احکام مدنی در مزایده فروخته و هرکدام سهم خود را برداشت کنید .
همچنین میتوانید درخواست خلع ید مشاعی نیز به دادگاه تقدیم کنید و بابت استفاده برادرتان بدون اجازه شما ، اجرت المثل دریافت کنید.
موفق باشید