مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس زوجه

سلام. خانم من سه سال پیش اجازه نزدیکی نمیداند و فقط سه ماه او را دیدم. بعد از گرفتن حق حبس و بخشی از مهریه و نفقه بعد از سه سال صیغه طلاق که خوانده شد، اعلام کرد باکره نیست و نامه پزشک قانونی داشت. من به جرم تدلیس شکایت کردم. آیا مجازات خانم فریب دادن و تدلیس در شروع عقد بوده است چون در مهرنامه اعلام کرده دوشیزه ام یا تبرئه میشود؟ در رای دیوان عالی کشور هم آمده زوجه اجازه نزدیکی نمیدهد.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

درصورت اثبات ازشروع عقدبوده .ظریفی09121022422تهران

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر منظور شما عنوان کیفری فریب در ازدواج است ،خیر ، پنهان کردن این موضوع مشمول عنوان کیفری فریب در ازدواج نیست ،اما ممکن است از نظر حقوقی مشمول ماده 1128 قانون مدنی و از جهات فسخ نکاح برای شما باشد.
موفق باشید