مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.
دخالت های خانواده زوجه باعث شده که تصمیم بگیرند که زندگی ما با یک دختر 3 ساله متاسفانه وارد چالش جدایی بشود. کارمند یک شرکت هستم و یک ماشین پراید و یک آپارتمان 80 متری دارم. برای پرداخت مهریه آن ها میتوانند چه اقداماتی رو انجام بدهند؟ وضعیت بچه چی میشود؟ اگر نخواهم همسرم رو طلاق بدهم، آیا او میتواند که به خانه بر نگردد؟
اگر یک چهارم حقوق بنده به عنوان مهریه کسر گردد، تا چه زمانی حساب های بانکی من بسته خواهد شد؟ آیا میتوانم شغل دومی اختیار کنم و امرار معاش کنم؟
آیا باز هم از حساب شغل دوم من میتوانند آن را مسدود کنند و پول رو کسر کنند؟
اگر شرکتی که در آن جا مشغول کار هستم بعد از پرداخت حقوق مبلغی به عنوان پاداش کار یا عیدی هر سال و یا هر پول پاداشی دیگر آیا باز هم از این پاداش ها پولی کسر میشود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید حضوری بررسی و پاسخ داده بشود
برای مشاور تماس
بگیرید