مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی مزایده

با سلام. ملک موروثی ما در تاریخ 99/7/28 کارشناسی شده است و در تاریخ 1400/01/18 به دادگاه برای درخواست مزایده رفتیم. اما دادورز با این که هنوز 2 هفته وقت ( بدون احتساب تعطیلات عید و خرابی سایت) کارشناسی باقی مونده بود، دوباره درخواست کارشناسی مجدد کرد و هزینه آن هم علی الحساب پرداخت شد و ذکر شد حداقل تا 6 ماه دیگر پرونده طول میکشد و ممکن هست به کارشناسی سوم برود. به نظر شما طرف ما را اذیت میکند؟ چون ما تمام دادگاه ها رو سر وقت رفتیم و طرف ما پر نفوذ هست.

پاسخ ها :

عباس  عباسي مهر

جناب آقای عباس عباسي مهر :

سلام. خیر کسی شمارو اذیت نمیکنه.
شما میبایست پس از اعلام نظر کارشناس تقاضای مزایده بدید و چنانچه ظرف 6ماه این. کار رو انجام ندید یا ظرف6ماه بفروش نره مجدد میره برا کارشناسی