مشاوره حقوقی رایگان - مزايده

سلام
من سند ملكی را برای كسی وثيقه گذاشتم و طرف بدهيشو پرداخت نكرد و زمينو گذاشتن مزايده مرحله دوم و به كسی فروختن و طرف ١٠درصد مبلغ مزايده را پرداخت كرده و الباقی تا بيست روز ديگه پرداخت ميكند.
الان متوجه شدم قيمت كارشناسی خيلی پايين بوده، ميتوانم الان به قيمت كارشناسی اعتراض كنم؟ كل مبلغ مزايده هنوز پرداخت نشده

پاسخ ها :

کارشناسی مزایده اعتراض به قیمت کارشناسی مزایده وثیقه مزایده