مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به بذل مهریه

با درود فراوان.
بنده در سال ٩6 طلاق توافقی گرفتم و به صورت شفاهی با همسرم توافق کردیم که مقدار پنجاه میلیون پول و کلیه اسباب و اثاثیه منزل رو من به او به جای مهریه بدهم. مهریه پنجاه تا سکه بود و متاسفانه در رای قید نگردید بابت مهریه پرداخت شده است. و بعد از طلاق خانم رجوع کردند و مهریه خود رو به اجرا گذاشتند و کلیه اسباب و اثاثیه و مبلغ پنجاه میلیون رو هم بردند و پس از رجوع به ما بذل تا پایان عده بنده مطلع نشدم که خانم به ما بذل رجوع کرده و بعد از اتمام عده متوجه رجوع شدم. با علم به این که من در آدرس ثبت شده در دادنامه حضور نداشته ام ابلاغیه رجوع رو به آدرس مذکور فرستادند که نتیجه ابلاغ هم به دادگاه ارائه نشده و در زمان شکایت بنده در خصوص توقیف عملیات اجرایی اداره ثبت شکایت نمودم توسط دفترخانه ازدواج اعلام کردند که زوج بعد از یک هفته پس از صدور ابلاغیه به دفترخونه مراجعت نموده است. در حالی که بنده در زمان مذکور در محل کار حضور داشته ام و این مکاتبه در روند پیگیری پرونده مورد محکمه دادگاه قرار گرفته است و کلیه آرا به ضرر بنده صادر شدند و رای قطعی توسط شعبه تجدید نظر صادر شده است که اعمال ماده 477 و اعاده دادرسی کردم رد شده است. چگونه میتونم از حقم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

رجوع به بذل مهریه طلاق توافقی اعمال ماده 477 عدم دریافت ابلاغیه مهریه