مشاوره حقوقی رایگان - افتتاح حساب در بانک دیگر در صورت مسدودی حساب

سلام. من کارت بانک ... دارم. چند روز پیش مبلغ 500 هزار تومان به شماره کارت من انتقال یافت و من به آن دست نزدم و بعد از 2 روز حساب من مسدود شد. رفتم نگاه کردم از من شکایت کردن گفتن اشتباهی به شماره کارت شما فرستاده شده است. من هم به پول دست نزدم و 500 هزار تومان در کارت من هست و هنوز هم مسدود هست. من حاضر هستم 500 هزار تومان رو برگردونم چون به آن دست نزدم. طرف میگوید 700 هزار تومان برای شکایت خرج کرده است و باید جمعا 1 میلیون و 200 به او بدهم تا رضایت بدهد. من هم قبول نکردم و گفتم شکایتت رو ادامه بده.
حساب من مسدود شده است. آیا میتوانم در یک بانک دیگر حساب باز کنم یا باید این طرف رضایت بدهد؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

نیازی به رضایت نیست