مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه به دلیل نگاه کردن در خانه

سلام، خسته نباشید. یک شب من و همسرم خونه بودیم و نصف شب یک صدایی از پشت بام اومد. من به همسرم گفتم برو نگاه کن ببین شاید دزد باشد. همسرم رفت روی پشت بام دنبال دزد ولی ندیده بود. همسایه ها دوربین گذاشته بودند روی پشت بام و دوربین عکس همسرم رو گرفته است. همسایه ها شکایت کردند که او داشته خونه ما رو دید میزده است. حالا ما باید چی کار کنیم؟ چه حکمی برای او میزنند؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

صرف ادعا دلیل بر مجرم بودن نیست هر ادعایی مطرح میشود باید ثابت سود پس نگران نباشید