مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض داده شده

سلام.
حدود 5 سال پیش 2 میلیون به فردی قرض دادم اما ایشان تا امروز نسبت به بازپرداخت آن اقدامی نکرده است. تنها مدرک سند انتقال به کارت ایشان است.
آیا برای دعوی مطالبه اقدام کنم به نتیجه میرسم؟
میتوانم به روز وجه را دریافت کنم؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با استناد به شهود و پیامک و صدا و پرینت واریزی دادخواست مطالبه طلب دهیدکه تاخیر تادیه آن به نرخ بانک مرکزی از تاریخ دادخواست و مطالبه تا تاریخ اجرا و پرداخت محاسبه میشود

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

بله حتمامیتونید باپرینت ودرصورت نیازقسم خوردن میتونیدموفق بشید