مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و ازار و شکاکی پدر

با سلام،
من دختری 35 ساله هستم که پدر فوق العاده شکاک و بددهنی دارم، با دخترعموم بیرون میرم تعقیبم میکنه، با دوستم میرم زنگ میزنه دوستم که با من حرف نزنن، مزاحم نشن بی دلیل، به منزل دخترعمو میرم از ساعت رفتن تا برگشتن پنهانی میاستن ببینن ایا درسته چندین بار زنگ خونشو زدن که بدونن منزل دخترعموم هست یا نه، دوست جدید پیدا کردم انگ خراب بودن بستن بهش،
اجازه کار کردن نمیدن و میگن حتی ابم میخوری باید اجازه بگیری، من ماهی یک بار اونم با کمک مادرم اجازه دارم بیرون برم که اونم تعقیبم میکنن،
چه کاری میتونم بکنم که ازادیم داشته باشم، و اینکه اجازه نگیرم برای هرکاری؟
واقعا از اعصاب خوردی و استرس دارم قرص مصرف میکنمو حرفم میزنم میگه عقل ندارین،
خلافکارین

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
دوست عزیز دختر 35 ساله شخصی عاقل و بالغ و رشید هست که میتواند به تنهایی برای خود تصمیم بگیرد و قاعدتاً شما بایستی شغل و حرفه مستقل خود را داشته باشید تا به استقلال مالی برسید بهتر هست در این زمینه پدر را به مشاوره ببرید و یا منطقی با او وارد گفتگو شوید در هر حال کسی نمی‌تواند مانع کار و تحصیل و آزادی های فردی شما شود و پدر و مادر هم در حدود عرف موظف به محافظت از فرزندان هستند آن هم در خصوص خطرات و آسیبهای احتمالی نه اینکه خود موجب آسیب شوند.شغلی پیدا کنید و مستقل شوید.

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام تا وقتی که در منزل پدری زندگی میکنین عملا تحت مقررات جاری هستین ولی اگر امکانات زندگی مستقل را دارید میتوانید مستقلا زندگی کنین