مشاوره حقوقی رایگان - فشار روحی و روانی

سلام خسته نباشید
من یه دختر 15 ساله هستم و یه خواهر 11 ساله دارم. پدرم تقریبا 40 سالشه. از بچگیم فقط مورد آزار و اذیت پدرم قرار گرفتم. هر لحظه دنبال کوچکترین بهانه برا انداختن دعوا هست. منو توی خونه زندانی کرده. خواهر کوچیکم بیشتر اوقات میره کوچه و بازی میکنه. ولی من حق ندارم تنهایی برم بیرون.
منو هر لحظه تهدید میکنه که میرم پروندت رو تحویل بگیرم. به خاطر شرhیط مالی مون بعد از مجازی شدن مدرسه ها این گوشی رو به من از مدرسه دادن. توی کوچکترین اشتباهم گوشی رو از دستم میگیره میگه میدم به مدرست میگم لازمش نیست دیگه نمیخواد درس بخونه. مثلا امروز قول داده بود منو ببره پیست اسکیت از بیرون اومد گفت نمیریم گفتم چرا گفت تو منو خر میبینی؟ فکر میکنی نمیدونم چرا میخوایی بریم اونجا؟
فکر میکنه به دوستام گفتم که شمام بیایین. بعد برگشت به مامانم گفت به این پول نده. اگه هم دادی ازش پس بگیر. با گریه و به زور منو برد بیرون. حتی از بیرون رفتن هم دیگه متنفر شدم.
زمانی که مدرسه ها هم حضوری هم مجازی شد من فقط حق داشتم هفته‌ای 1 بار برم مدرسه اونم به خاطر رفع اشکال. چون میدید که از مدرسه با شادی و خنده برمیگردم. بابام دوست داره مارو از اون چیزی که باهاش خوشیم محروم بزاره.
اگه گریه کنیم کتکمون میزنه که چرا گریه میکنی.
حرف های دردناک و ناراحت کننده میگه که باعث گریه ما میشه. بعد برمیگرده داد میکشه که به حرف حق هم گریه میکنین؟
زود زود پیام هامون رو چک میکنه. وقتی از خودمون عکس میگیریم میگه این عکسو میخوایی به کی بفرستی؟
اصلا حریم خصوصی نداریم!
نمیزاره کار کنم. میگه غلط میکنی میخوایی درآمد داشته باشی. اونم درسامو بهانه میگیره میگه از درسات عقب میمونی. ولی خواهر کوچیکم دستبند میفروشه به اون چیزی نمیگه!
حق ندارم با دوستم حتی سالی یک بار هم شده برم بیرون.
اگه شب بلند بشه ببینه که بیدارم یا سرم تو گوشیه کسی رو ملاحظه نمیکنه که خوابیده داد میکشه که داری چه غلطی میکنی
حق نداریم توی پروفایلمون یا اکانتمون حتی اسممون رو هم بنویسیم.
اینا فقط یه قسمت کوچیک از فشار های پدرم بود که گفتم. توروخدا به داد برسید!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به اداره بهزیستی محل برو و مشکلات را بگو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این اظهاراتی که شما بیان کردید برخی نگرانی طبیعی پدر و مادر است
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با پلیس اجتماعی یا همان اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
با اورژانس اجتماعي ١٢٣ تماس بگيريد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اورژانس اجتماعی می توانید مشکلات خانوادگی و اجتماعی خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و یا با مشاوره روانشناس مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت متصور است