مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت

سلام روز بخیر
من تازه برای سهام عدالت خودم اقدام کردم. چیزی ازش نمیدونستم تا اینکه پیامی برام اومد و ثبت نام کردم.
ماه قبل 90 تومان به حسابم ریخته شد.
میخواستم بدونم برای وامش باید چکار کنم؟
و اینکه آیا می تونم الان فرزندم رو ثبت نام کنم.
دخترم 12 ساله ست و حساب بانکی داره؟
سوال دیگه ام اینکه فرق سهام عدالت ها چیه برخی میگن به حساب ما 200 واریز شده و برخی مث من کمتر واریز شده.
و اینکه ماههای قبل که ثبت نام نکرده بودم رو چطوری می تونم دریافت کنم.
مچکرم که وقت می گذارین پاسخ می دین

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر سهام عدالت فقط شامل حال کسانی شد که نوبت اول حدود دهسال پیش ثبت نام کردن و علت تفاوت سودها این هیت که دونوع سهام داریم یکی حدود پانصد تومنی و دیگری یک میلیونی.با مراجعه به بانک ملی و تجارت نحوه پرداخت وام مشخص میشه