مشاوره حقوقی رایگان - سند وکالت فروش اموال غیر منقول

یک باب منزل مسکونی آپارتمان خریداری کردم و همان زمان 3 دانگ را به نام همسرم کردم و بعد از یک سال همسرم درخواست فروش سهم خودش رو داشت که پولش را برای بچه های خودش (از همسر سابق) هزینه کند و من هم با ایشون توافق کردم که سهم 3 دانگ خودش را به نام من بزند و من از وجهش را بدم. چند روز بعد در دفترخانه سند وکالت فروش اموال منقول که مدت دار هم نیست و بلاعزل هم ذکر شده و حق خیار هم حتی غبن فاحش رو از خودش فسخ کرده برای من تنظیم شد. و متنی مبنی بر اینکه موکل ضمن عقد خارج لازم، حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط کرده. رو هم دفتر دار ذکر کرده
تا الان من اقدام به تنظیم سند تک برگ نکردم و به گفته دفتر دار فکر میکردم این برگه بلاعزل هست و حکم سند را دارد. سوال من اینه که آیا ممکنه ایشون بتونه وکالتش رو باطل یا فسخ کنه ؟
آیا در صورت فوت ایشون یا من ، این سند از بین میرود و وکالت فروش اموال غیر منقول تنظیم شده باطل میشو ؟؟
در حال حاضر من و همسرم رابطه خوبی نداریم و یک بار هم حکم طلاق توافقی گرفتیم و زمانش گذشته و به جریان نیانداختیم و با این تفاسیر من اگر این سه دانگ را سریعا به پسرم واگذار کنم از مشکل وکالت خارج میشم ؟؟؟ چون سند قطعی زمان بر هست و همسر من یک لحظه از من جدانمیشه که بتونم کارهای انتقال قطعی رو انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

فریده حق پرست

فریده حق پرست :

استان :

سلام وکالت با فوت و حجر یک از وکیل یا موکل

فریده حق پرست

فریده حق پرست :

استان :

سلام وکالت با فوت و حجر هر یک از وکیل یا موکل از بین میرود لذا جهت انتقال سند از طریق وکیل به نام خود یا دیگری اقدام کنید در اینصورت نیاز به حضور خودتان نیست