مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام خسته نباشید. خواهرم از پدرم وکالت برای فروش باغ گرفته و با گرفتن وکیلی، این موضوع را انجام داده ولی آخرش کل پول را خودش برداشته و میگوید با پدرم تسویه کرده. اگر پدرم هیچ شکایتی نکند، ما میتوانیم پس از فوت ایشان این موضوع را پیگیری کنیم بعنوان وراث مبلغ مذکور؟ یا باید پدرم در زمان حیات بما نوشته ای بدهد که قرار بوده این پول را پس از دریافت از خواهرم بما هبه کند تا بتوانیم درصورت فوت ایشان شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

پدر شما میبایست در زمان حیات اقدام نماید و یا سند و مدرکی مبنی بر عدم هبه به خواهر شما تنظیم نماید تا بعدا قابل پیگیری باشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر پدرتان اقدام حقوقی انجام ندهد شما بعد از فوت ایشان نمی توانید اقدام قانونی انجام دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر ارتباطی به شما ندارد و امکان شکایت توسط شما وجود نخواهد داشت مطلقا

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در زمان حیات خودش هرکاری کردید خوبه در عیر این صورت بعد از مرگ پدر بعید است به نتیجه برسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از فوت نمیتوانید اقدامی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان شکایت نکند بعداً اثبات موضوع خیلی سخت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نمی توانید پیگیری کنید و پدرتان یا باید خودش پیگیری کند یا وکیل بگیرد