مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

باسلام، بنده سال 92 با گذاشتن یک فیش حقوقی یک شرکت کفیل شخصی شدم که درحال حاضر مفقودالاثر هست و متواری، و برای من از دادگاه اخطار ضبط وجه الکفاله آمده، میخواستم بدانم چگونه میشود با توجه به اطاله دادرسی از کفالت خودم رفع اثر کنم؟ و چون من از شرکت قبلی رفته ام اون فیش حقوقی تکلیفش چی میشه و کلا چه پیامدی برای من داره؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
مسؤولیت شما تا زمانی که متهم را به اجرای احکام کیفری تحویل ندهید ،به قوت خود باقیست ،و چنانچه موفق به تحویل مکفول عنه نشوید ، مکلفید وجه الکفاله را بپردازید ،و ممکن است اجرای احکام با اخذ استعلام از اداره ثبت و راهنمایی و رانندگی و بانکها ،اقدام به توقیف اموال شما نیز بکند .
موفق باشید