مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

با سلام یه نفری کفالتمو برعهده گرفته الان میخواد کفالتشو پس بگیره درصورت نبودن کس دیگه دادگاه چه حکمی میده
کفالت برای برای یه زمین کشاورزی بود یه خانه ساخته بودم مجوز نداشتم وتخریبش کردن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر درمرحله رسیدگی است میتوانید قرارکفالت را تبدیل به وثیقه کنید.
اگرهم رای صادر واجرا شده باشد آزادسازی کفالت بلامانع ومشکلی به وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از اجرای رای کفالت بدون مشکلی قابل رفع است ولی در حین دادرسی بایستی جایگزین کفالت مانند وثیقه وجود داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید جایگزین آن در صورت موافقت وثیقه ای معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای اینکه کفیل بتواند کفالت خود را پس بگیرد باید شما را معرفی و تسلیم نماید و یا با موافقت مرجع قضایی ، قرار کفالت تبدیل به قرار وثیقه شود

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . اگر پرونده در مرحل رسیدگی هست کفالت رو میتونید تبدیل به وثیقه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نمیتونه کفالت خودشو پس بگیره مگر اینکه شما را تحویل دهد