مشاوره حقوقی رایگان - دعوا کردن و درگیری

باسلام و وقت بخیر خدمت وکلای عزیز. بنده امروز به همراه همسرم مطب دکتر دندونپزشکی که چندروز پیش دندون خانمم پر کرده بود رفته بودیم که بگیم صورت ایشون ورم کرده زیر چشمش کبود شده و دهنش و دندنش چرک ‌کرده عکسهای دندون داشتیم نشون دکتر میدادیم و صحبت میکردیم منشی ایشون یه پسر جوونی بود هی میگفت از ده تا مریض دوتاش بمیره طبیعیه (دکتر یبار قبلش وسط حرفهامون به منشیش گفت مگه نگفتم با مریض بحث نکن و مشکلشو بهم بگو). منم بهش گفتم تو چیکاره ای حرف میزنی که تقویم روی اوپن و پرت کرد خورد تو صورتم . منم ‌ناخوداگاه عصبانی شدم گلدون کوچیک‌ اونجارو پرت کردم‌.منشی شروع کرد به فوش ناموسی دادن و هم از پشت اوپن اومد بیرون که منو بزنه چون هیکلش درشت ترا ز من بود منم برای اینکه از خودم دفاع کنم و خانمم یه مشت تو درگیری پرت کردم خورد به گونه منشی اونم شروع کرد که اینجا دوربین داره فلانت میکنم شیش ماه زندانیت میکنم 10میلیون دیه میگیرم ازت گونم شکسته (درصورتی که گونه اش کلا دوقطره ‌اومده بود) رفت در مطب قفل کرد مارو و اونجا حبس کرد هرچی خانمم التماسشون کرد که تازه دوهفته اس زایمان کردم حالم‌ خوب نیست بچه شیر میدم در باز کن دوتا بچه هام خونه تنهان. اون منشی فوش میداد و تهدید میکرد هرچی خانم داد میزد درو باز نمیکرد اون منشی زنگ زد 110 منم زنگ زدم 110 که به دادمون برسن در رومون قفل کرده. مردم ‌اون ساختمونم کلا پشت در جمع شده بودن اینا هم درو باز نمیکردن. خلاصه با دعوا درو باز کردن ما اومدیم پایین ساختمون مامورا سر رسیدن ولی چون حال روحی خانمم اصلا خوب نبود و داشت از گریه میلرزید دیگه واینستادم. لطف میکنید راهنمایی بفرمایید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سعدی رحمت پناه

جناب آقای سعدی رحمت پناه :

بابت اینکه شما را حبس کرده اگر دلیل داشته باشید می توانید شکایت کنید.
ایشون هم برای جراحتی که برداشتن ممکنه بهشون دیه تعلق بگیره

سپهدار غلامزاده علم

جناب آقای سپهدار غلامزاده علم :

شما هم با رفتن به دادسرا یا کلانتری محل طرح شکایت کنید شهود معرفی کنید واگر جراحتی به شما وارد شده تقاضای معرفی به پزشکی قانونی کنید امکان شکایت ایشان از شما وجود دارد
در شکایت عین فحاشی و توهین طرف را بنویسید