مشاوره حقوقی رایگان - بارنامه

سلام وقت بخیر
بنده یک کشنده تریلر دارم یخچالدار که بار جابجا میکنم چند وقت پیش باری برای کرمان بردم که مرغ بود سوال اولم این هست که گرفتن بارنامه وظیفه راننده هست یا صاحب بار ؟ دوما بار خراب شده است و شماره ملی که صاحب بار داده بودن برای بارنامه برای شخصی بوده که فوت کرده بودن الان صاحب بار میگه چرا بنام شخص مرده بارنامه گرفتین در صورتی صاحب بار با اون شخص نسبتی نداشته و الان شاکی هست من باید چه کنم ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بارنامه 3 نسخه است صاحب بار. راننده. دریافت کننده بار که هرکدام ی نسخه دارند. اگر شما صرفا راننده بار باشید مسولیتی شامل حال شما نمی‌شود