مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم ارث برادرم

خانم و برادرم از هم طلاق گرفتن و برادرم محکوم شده که سهم ارث منزل پدری را به خانمش بده من و خانم برادرم تفاهم کردیم که من این سهم را بخرم من باید چکار کنم که آینده مشکل بوجود نیاید و این خرید قانونی باشد

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر پرونده در اجرای احکام باشدمیتوانید در مرحله مزایده وارد شده و سهم ایشون رو بخرید
یا یک مصالحه نامه بین خودتون تنظیم کنید که توصیه می کنم حتما با نظر یک وکیل اقدام کنید و بعد از تنظیم مصالحه نامه یک نسخه رو به دادگاه بدید و البته البته متعاقب آن از طریق دفاتر اسناد رسمی نسبت جهت تنظیم سند رسمی مصالحه نامه یا مبایعه نامه اقدام کنید

یک وکیل

با سلام
در اجرای احکام وجه سهم الارث را به خانم بدهید تا وی نیز اعلام رضایت کند جهت دریافت حقوق خود و با برادر خود نیز بیع نامه تنظیم کنید.