مشاوره حقوقی رایگان - آیا خواهر و برادر از خانم متوفایی که فرزند و شوهر ندارد ارث می برند

سلام. خانمی هست که همسرش و تنها فرزندی که داشته فوت کرده اند و نوه هم ندارند. پدرشان فوت کرده اما مادر ایشان هنوز زنده است ولی در 90 سالگی و شرایط نامناسب جسمی. ایشان دو خواهر و یک برادر هم دارند.
سوال :
1 - با فرض درگذشت این خانم آیا ارث او به مادر ، برادر و خواهرانش می رسد ؟
2 - اگر در زمان درگذشت ایشان مادرشان هم فوت کرده باشند تکلیف ارث ایشان چه خواهد شد ؟

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، 1-فقط مادر ارث میبرد 2-هر کدام دیرتر از دیگری فوت نموده، از دیگری ارث میبرد و ارثیه ایشان به ورثه اش میرسد که در اینجا، در هر صورت به برادر و خواهراش میرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دختر متوفی ،
اگر فرزند و پدر و مادر نداشته باشد ماترک ایشان به خواهر و برادر خواهد رسید البته اگر فرزند قبل از مادر فوت کرده باشد و...