مشاوره حقوقی رایگان - خرید نادیده جنس

سلام من ماه پیش برای خرید یک ایرپاد رفتم و از فروشنده درخواست دیدن انرا کردم ایشون گفتن باید بخرید تا ما باز کنیم و اگر از کیفیت یا اندازه ان راضی نبودید گردن ما نیست و من از پشت کارتون دیدم فقط و پشت کارتن فقط مشخصات فنی هست و کار ما قانونیه من خریدم و راضی نیستم ایشون هم عوض نکرد جنس رو چکار کنم؟ یکماه گذشته

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام از طریق خیار عیب مبنی بر معیوب بودن مبیع یا همان کالا استفاده کنید برای اقدام قانونی،خیار عیب فوری است،هر چه زودتر اقدام کنید

سیدعلی اصغر حسینی

سیدعلی اصغر حسینی :

استان :

چون قراردادی بین شما نیست که در آن مشخصات و اوصاف کالای خریداری شده ذکر شده باشد، استناد به خیار تخلف وصف یا طرح ادعای عدم تطابق جنس فروخته شده با آنچه توافق شده بوده، دشوار است. البته اگر شهودی وجود داشته باشند که در جریان توافقات بوده‌اند، می توان به استناد شهادت ایشان طرح دعوی نمود. در غیر اینصورت اگر مبلغ پرداختی شما با مبلغ کالای خریداری شده تفاوت چندانی نداشته باشد و مشخصات کالا با آنچه روی آن درج شده منطبق می باشد، قانوناً موجبی برای فسخ معامله وجود ندارد.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
متاسفانه ایشون از خودشون سلب مسولیت کردن و شما با علم و آگاهی به این مساله قبول خرید کردین یعنی به ضرر خودتون اقدام کردین و اگر کالا دارای همان مشخصات درج شده نیست با اظهارنامه ای اعلام بفرمایید که کالا مطابق استاندارد نیست و باید تعویض گردد.