مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام وقت بخیر . سوالی داشتم . اینکه میگویند قرارداد را باید دونفر شاهد امضا کرده باشند چه فرقی با تک شاهد دارد . من خانه خود را در بنگاه معاملات املاکی قولنامه کردم و شاهد فقط خود بنگاه املاکی امضا کرده است و طرفین قرارداد . ایا مطابق دوشاهد تاثیری در گرفتن دستور تخلیه دارد.

پاسخ ها :

علي  همتيان

علي همتيان :

استان :

بله اما رویه قضایی ارای متفاوتی را صادر میکند طبق قانون در صورتی تخلیه فوری علیه مستاجر صادر میشود که دو شاهد امضا نموده باشند