مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان بودن خوانده پرونده

با سلام
بنده از کسی از بابت وجه سفته شکایت کردم و حکم جلب طرف رو گرفتم ولی چون طرف کلاهبردار هست منزل ندارد و مستاجر هست الان نمیتونم طرف رو پیدا بکنم
قاضی گفت یه درخواست بنویس تا از ثبت احوال استعلام بکنیم می خواستم متن درخواست قضایی برام بگید
ممنونم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
بنویسید که ریاست محترم شعبه...اجرای احکام باتوجه به عدم شناسایی محکوم علیه پرونده اجرایی ....و عدم وجود هرگونه آدرس دیگری از ایشان بدینوسیله درخواست استعلام از اداره ثبت احوال را دارد تا چنانچه این اداره اطلاعاتی در این خصوص دارد به مرجع قضایی اعلام کند