مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی بزرگ

باسلام و تشکر
براساس قانون تملک بیمه آتش سوزی وظیفه مدیر ساختمان است. مجتمع 312 واحد بوده و یک سوم مستاجر هستند و برخی راسا بیمه آتش سوزی گرفته اند و برخی از طرف شرکت متبوع
بهرحال اگر قرار باشد تمام مجتمع را بیمه و هزینه از طریق شارژ دریافت شود میزان تعهد بیمه را چقدر باید در نظر بگیریم تا رفع مسئولیت هیات مدیره شود ؟

پاسخ ها :

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

می توانید از کانون کارشناسان رسمی دادگستری درخواست کارشناس کرده و نظریه کارشناس را ملاک عمل قرار دهید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای خرید بیمه اتش سوزی بیمه گذار باید ارزش اموال خود را به صورت صحیح وبا رعایت کمال حسن نیت به شرکت بیمه وبیمه گر اعلام کند تا مبلغ حق بیمه استخراج گردد ومبلغ خسارات تابعی از مبلغ حق بیمه خواهد بود موفق باشید