مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آتش سوزی

با سلام و خسته نباشید خدمت همه وکلای محترم سایت دادراه، ما چند ساله که خونه و وسایل خونه رو بیمه آتش سوزی کردیم، چند روز پیش خونه همسایه آتش گرفته بود و موتور کولر ما که توی حیاط خلوت بود هم سوخت، حالا بیمه میگه چون منبع آتش از خونه خودتون نبوده خسارت نمیدیم، میخواستم بدونم از نظر حقوقی بیمه میتونه چنین ادعایی کنه؟!؟

پاسخ ها :

زهرا زارع مقدم چمتقالي

سرکار خانم زهرا زارع مقدم چمتقالي:

با سلام؛اولا پاسخ به سوال مربوطه نیازمند مطالعه و بررسی قرارداد منعقده بین شما و بیمه مربوطه می باشد.؛ثانیا در صورت اثبات علت سوختن موتور کولر شما میتوانید از همسایه مطالبه خسارت نمایید.

پرسشگر :

همسایه بیچاره خودش آسیب دیده منم برم ادعای خسارت کنم؟! من خونه و وسایلش رو برای چنین روزی بیمه کردم و هیچ جای قرارداد هم ننوشته که منبع آتیش باید حتما از خونه خودمون باشه، در هر حال ممنونم از راهنماییتون

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بیمه درست گفته ، تنهاراه اینه که دادخواست مطالبه وجه خسارت ازهمسایه راداشته باشید،ضمنااگربنای این اقدام رادارید ازطریق شورای حل اختلاف تقاضای تأمین دلیل داشته باشید

یک وکیل

سلام" احتمالاً نظر شرکت بیمه گر مبتنی بر مفاد و بندها و شروط مندرج در بیمه نامه است که طرفین نسبت به اجرای آن توافق نموده اند و به نظر می رسد سرایت آتش از محلی خارج از منزل بیمه شده ، مشمول تعهدات بیمه ای بیمه گر نباشد . علی ایحال شما می توانید بابت دریافت خسارت آتش سوزی موتور کولر به طرفیت همسایه خود در شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده بدواً تقاضای تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری و اقامه دعوی نمائید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام. ظاهرا حق با بیمه گر است. اما بهتر است مشاوره حضوری داشته باشیم تا قرارداد بین شما و بیمه گر را مطالعه و بررسی نماییم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بیمه درست گفته.حال شما دلتان نمی آید از همسایه خسارت بگیرید امری جداست.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر این ادعایی بی اساس است طرح دعوی به طرفیت اداره بیمه تسلیم نمایید در بیمه حوادث منشا مهم نیست مگر توسط خود بیمه گذار صورت پذیرد
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام ارسال دارید

یک وکیل

با سلام منبع آتش سوزی فقط نباید عمد خود بیمه گذار باشد دادخواست خود را علیه بیمه مطرح نمایید.