مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار

با عرض درود بنده حدود 10سال هست که با یک دستگاه پژو 405 در شرکت خصوصی متعلق به مخابرات در حال کار کردن هستم و امسال تازه حقوق ما با کلی بحث به 2960000تومان رسیده به اضافه بیمه. ماشین متعلق به خودم هست و تمام خرج و مخارج با خود بنده هست. و الان که اسم افزایش حقوق اوردم تهدید به اخراج کردن البته کاره چند سالشون هست. و یه مشکل که ما داریم که باعث شده با ما اینجوری صحبت کنند. مدل قراردادی هست که با ما امضا کردن و توی قرارداد اسم بنده به عنوان پیمانکار ماشین خودم اومده و کلا رانندگی هم با خودم هست اداره کار برا شکایت رفتم گفتن شما چون پیمانکار هستین نمیتونید از اینجا شکایتتون رو پیگیری کنید.
خواهش میکنم راهی بهم نشون بدین و نزارید حق 10ساله زن و بچم پایمال بشه تو این ده سال دیگه چیزی از ماشینمم نمونده.
ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
حتی اگر قرارداد شما به عنوان قرارداد پیمانکاری ثبت شده باشد ، اگر هیات تشخیص اداره کار

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
حتی اگر قرارداد شما به عنوان قرارداد پیمانکاری ثبت شده باشد ،اگر هیات تشخیص اداره کار احراز نماید که ماهیت قرارداد شما ،قرارداد کارگر و کارفرمایی است ،میتواند بر اساس آن مبادرت به رسیدگی و صدور رای کند .
موفق باشید