مشاوره حقوقی رایگان - تخلف پیمانکار

سلام بنده از توابع شهرستان قصرقند بخش....پیمانکار خونه های بنده رو بدون سیمان ساخته الان کل ساختمان ترک برداشته و هر بلوکی اگه سوراخ کنیم فقط ماسه ریزش میکنه....وبعدش پول از بانک برداشت کرده رفته یک مهر درست کرده خودش وبدون انگشت وامضا پول وآزاد کرده ...والان سقف خونه مانده نزده میگه پولها تمام شدن...مبلغ وام 78میلیون تومن بوده وخونه46مترمربعی هستش....خواهشا بهم راهنمایی وجواب بدین مممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید طبق نظر کارشناس طرح دعوا کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اخذ وسپس مطالبه خسارت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است در این خصوص تامین دلیل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول تامین دلیل وکارشناسی را اخذ کرده و بر اساس ان مطالبه خسارات و بقیه دعاوی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اخذ وسپس مطالبه خسارت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدواتامین دلیل نمایید وسپس
دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا تامین دلیل نمایید و بسته به مفاد قرارداد دادخواست الزام به ایفای تعهد و خسارات را ثبت نمایید. قبل از طرح دعوی بهتر است مدارک خود را به رویت وکیل برسانید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مبنی بر میزان پیشرف و کیفیت کار بدهید و سپس مطابق قرارداد ، دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدهید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس مطالبه وجه خسارت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناس رسمی ، میزان خسارات را در گزارش خود ذکر نماید و سپس دادخواست مطالبه خسارات را مطرح نمایید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

پیمانکار کاری را اجرا دهد که به وضوح عهد شکنی باشد و تشکیل خسارت کند..ا توجه به اینکه شما قصد درست کردن ساختمان رو ندارید نيازي به تامین دلیل نداره .و طرح دعوا کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

حق طرح دعوی و مطالبه خسارت و در همان ابتدای کار دستور فوری مبنی بر توقیف خواسته را دارید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

دادخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف و سپس دادخواست مطالبه خسارت به نرخ روز اجرا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناس رسمی ، میزان خسارات را در گزارش خود ذکر نماید و سپس دادخواست مطالبه خسارات را مطرح نمایید