مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مستمری پدر

بسمه تعالی
با عرض سلام و احترام
در قوانین تامین اجتماعی در اینترنت خواندم کسی که به علت از کار افتادگی میخواهد از مستمری پدر فوت شده استفاده بکند باید نیازمند باشد. آیا این موضوع صحت دارد و اگر جواب مثبت است ملاک نیازمند بودن و یا نیازمند نبودن چیست؟ آیا ممکن است شخصی که درآمد از هیچ جا ندارد ولی مسکن و خودرو دارد نیازمند تشخیص داده نشود؟ تشکر

قانون مذکور
کلمه نیازمند در خط آخر

به موجب مفاد بند ( 2 ) ماده 81 قانون در صورتی که سن آن کمتر از هیجده سال تمام بوده و یا منحصراً به تحصیل اشتغال داشته یا به علت بیماری یا نقص عضو طبق گواهی کمیسیون پزشکی موضوع ماده 91 قانون تأمین اجتماعی قادر به کار شناخته نشود ، استحقاق دریافت مستمری بازماندگان را داشته لیکن به استناد مفاد بند ( 3 ) ماده 48 قانون حمایت خانواده از تاریخ 7/2/1392
( تاریخ لازم الاجرا شدن قانون حمایت خانواده ) حداکثر سن فرزند ذکور تا بیست سالگی ( حداکثر 19 سال تمام ) تغییر و پس از آن منحصرا در صورت اشتغال به تحصیل در مقاطع دانشگاهی تعیین گردیده و یا اینکه معلول از کار افتاده نیازمند شناخته شود .

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر شما پسر هستید بله قانون صراحت دارد