مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خانه کلنگی و ساخت خانه جدید مشابه قبل بدون مجوز

سلام وقت بخیر برای ساخت و ساز بدون مجوز یک خانه دو طبقه تقریبا صد متری بعد ساخت بایستی هزینه بیش تری بابت تخلف بپردازیم یا اینکه از همان ابتدا مجوز بگیریم؟ کدام یک به صرفه تر است؟ لازم به ذکر است که خانه ای که قرار است تخریب شود کلنگی بوده و جز بافت فرسوده است و ساختمان جدید مشابه ساختمان قبل خواهد بود و نیز اینکه بیشتر همسایه ها خانه خود را بدون مجوز ساخته و عقب کشی هم نکرده اند

پاسخ ها :

ساخت ملک تخریب شده کلنگی بدون مجوز ساخت ملک بدون مجوز ملک