مشاوره حقوقی رایگان - ازاله پرده بکارت

چهار روز پیش پرده بکارتم دوس پسرم زد و من رفتم شکایت کردم و فرستادنم معاینه پزشکی که تشخیص بدن رابطه من با کی بوده؟ که اونم چون پسره مایع منی رو نریخته بودن دکتر گفت که زیرلباستم بیار .... و از دکتر پرسیدم که آخرش چی گیرم میاد گفت که 100 ضربه شلاق واسه دوتاتون بعلت زنا... و 3_4 میلیونم پول پسره بهت میده والسلام .... عایا این درسته؟ و اینکه رابطه مقعد از پشت داشته باشی تا چه مدت منی مذکر قابل تشخیص هست از طریق پزشکی قانونی؟ چون از جلو و پشتم نمونه برداشت

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

کلا تا چهل وهشت ساعت اثار قابل بهره برداری است بیشتر از دو روز خیلی مشکل میشود تشخیص داد اگر ثابت بشه که پرده بکارت توسط پسر از بین رفته شما استحقاق ارش البکاره خواهید داشت ولی رابطه مقعد هیچ چیز مثبتی عاید شما نخواهد شد و اگر بیان نمایید و وابت شود برای شما مشکل خواهد بود لیکن سکس از جلو را میتوانید به وعده ازدواج ارایه نمایید بیشتر از این نمیشود توضیح داد مشاوره تلفنی یا حضوری لازم دارید چون پرونذه به دادگاه کیفری یک ارسال میشود با این توضیح مختصر کاری نمیتوانید بکنید مراقب باشید کاری بر ضرر شما انجام ندهید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر دلایل کافی برای اثبات موضوع زنای به عنف داشته باشید ،مطابق قانون مجازات سنگینی در انتظار مرتکب است و حتی میتوانید از ایشان مطالبه ارش البکاره کنید ،اما اگر زنا با تراضی طرفین انجام شده باشد مجازات آن یکصد ضربه شلاق برای طرفین است.
موفق باشید