مشاوره حقوقی رایگان - پارگی بکارت

با سلام و احترام
بنده در تاریخ 99/09/21 با خانمی نامزد کردم که در تاریخ 99/10/18 وصلت بهم خورد و از آن تاریخ حتی هیچ تماس تلفنی هم با یکدیگر نداشته ایم
اخیرا شکایتی بابت پارگی بکارت از بنده شده که شاکی در لیست ضمائم یک گواهی بکارت در تاریخ 99/09/23 گذاشته که باکره و نوع پرده حلقوی ارتجاعی میباشد و یک گواهی آسیب دیدگی در تاریخ 99/10/21 گذاشته که پرده دچار آسیب شده که هیچ کدام گواهی پزشکی قانونی نمیباشد و بعد از یک سال از من شکایت نموده و بنده نیز بعید میدانم گواهی ها را در تاریخ نامبرده گرفته باشد و حدس میزنم اخیرا این کار را کرده باشد،بنده نیز عکسی با شخصی دیگر از ایشان دارم
آیا میتواند کاری انجام دهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان اگر ادعایی دارد باید با دلیل مستند در دادگاه ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید نزدیکی را انکار کنید و عکسی را که دارید را ارائه دهید و درخواست بدید موضوع به پزشکی قانونی ارجاع بشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ایشان اگر ادعایی دارد باید با دلیل مستند در دادگاه ثابت کند

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام خیر هیچ ادعایی نمیتواند داشته باشد و شما هرنوع ارتباطی با وی را صرفا انکار کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام ایشان باید با ادله ثابت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ایشان اگر ادعایی دارد باید با دلیل مستند در دادگاه ثابت کند.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان باید با دلایل و مدارک مستند ادعای خود را اثبات نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
باید با ادله اثبات نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت خواهان باید برای ادعای خود دلایل قانونی ارائه کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدعی‌باید ادعای خود را با‌ ادله قانونی اثبات نماید.