مشاوره حقوقی رایگان - امین ضم برای فرزندان

با سلام و عرض ادب
مدتی است با همسرم دچار اختلاف هستیم و ایشان اصرار به جدایی دارد.
و جدا از هم زندگی می کنیم.
همسرم برای دو فرزند دخترم تقاضای امین ضم کرده (با این ادعا که من مدت زیادی نبوده ام و ایشان نیاز دارد که کارهای بچه ها را انجام دهد) و فرزندانم را به شهر دیگری منتقل کرده بدون اینکه حتی من بدانم. نکته جالب این هست که یک ماه قبل از صدور امین برای فرزندانم. همسرم توی دادگاه اعلام کرده و نوشته که حاضر است به زندگی برگردد با دریافت یک سری بدهی ها شامل نفقه معوقه و....
ما دو فرزند دختر داریم 14 ساله و 8 ساله که اول دی نه ساله میشود.
همسرم مهریه خود را نیز به اجرا گذاشته و بابت مهریه سهم ارث من را به مزایده گذاشته است.
من دادخواست الزام به تمکین داده ام و در جلسه مشاوره ایشان نیامده و دادخواست را برای دادگاه ارسال کرده ام.

الان من اعتراض کرده ام روی حکم امین و رفته دادگاه تجدیدنظر
سوال من این هست: آیا صدور حکم امین برای فرزندانم در دادخواست طلاق از طرف همسرم تاثیر مثبتی دارد؟
ایشان چون قصد داشته انتقالی بگیرد و به شهر دیگری برود همراه فرزندانم درخواست حکم امین را داده است.
کارهای ثبت نام و .... مربوط به فرزندانم را خودم انجام میداده ام در مدتی که اختلاف داشته ایم.
چون میخواهم برای دفاع از خودم در دادگاه تجدیدنظر وکیل بگیرم و نمیخواهم هیچ نکته مثبتی برای همسرم در دادخواست طلاق ایجاد شود.
ممنون میشوم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام شما ولی فرزندان خود هستید و با بودن ولی ضم امین بدون معنی است شما باید لایحه ای به دادگاه تجدید نظر بدهید و حضور خود را در کنار فرزندان اعلام نمایید به احتمال زیاد رای تایید نخواهد شد