مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک در رهن بانک

سلام بنده آپارتمانی رو با وام بانکی کارمندی خریداری کردم پس چند سالی رابطه استخدامی من با بانک قطع شد و بعلت مشکلات مالی وکالتی آپارتمان رو واگذار کردم خریدار پس چند سال از من و بانک شکایت مبنی بر الزام تنظیم سند کرده و دادگاه با توجه به عدم تنفیذ بانک حکم به رد الزام تنظیم سند خریدار نموده حالا تکلیف من با مبایعه نامه و وکالت رسمی که به خریدار دادم چیست؟ آیا میتوانم مبایعه نامه رو تقاضای ابطال بدهم با توجه به عدم‌ تنفیذ بانک!؟

پاسخ ها :

فروش ملک در رهن بانک الزام به تنظیم سند ملک در رهن ملک در رهن بانک ملک