مشاوره حقوقی رایگان - ملک در رهن بانک

سلام ملکی را فروختم که سندش بخاطر قسط در رهن بانک هست و از مالک جدید در محضر تعهد نامه مالی گرفتم که ضامن عوض کنه و اقساط ملک پرداخت کنه و وکالت نامه محضری به مالک جدید دادم و در حال حاضر در منزل مستقر است ولی به تعهدات عمل نکرده و بانک من و ضامن را به خاطر تاخیر در پرداخت اقساط تحت فشار گذاشته به دادگاه شکایت کردم ولی الان حدود 6 ماه جواب دادگاه نیامده میخواستم بدونم بانک میتونه رو سفته ها و اموال ضامن من اقدام کنه یا روی ملک در رهن اقدام می کند الان حدود یکسال که خریدار به تعهداتش عمل نکرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله بانک میتواند به ضامن مراجعه نمایید و درخواست توقیف اموال وام گیرنده و ضامن را
بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانک می تواند به ضامن شما مراجعه نماید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله امکانپذیر است و بانک می تواند به ضامن شما مراجعه نماید و درخواست توقیف اموال شما و ضامن را بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک می تواند به ضامن شما مراجعه نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

بله بانک می تواند به ضامن مراجعه کند و درخواست توقیف اموال وام گیرنده و ضامن را بکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول شما مثبت است .
همه چیز بستگی به قراردادی دارد که با بانک بسته اید .
علیهذا می توانید طبق قانون مدنی عمل نمایید

قانون مدنی : ماده 243 - هرگاه در عقد، شرط شده باشد که ضامنی داده شود و این شرط انجام نگیرد مشروط له حق فسخ معامله را خواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله بانک می تواند نسبت به توقیف اموال شما و ضامن اقدام نماید شما می توانید تسویه و به از خریدار مطالبه نمایید