مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وراث

سلام پدربزرگ من در ازدواج جدیدش صاحب دو تا پسر شد که بعد از مدتی همسرش فوت کرد و خودش تنها دو تا پسرها رو بزرگ کرد و دو تا خونه کنار هم خرید که یکی خودش و دو تا پسرها و یکی من و خانمم در ان ساکن شدیم حدود 9سال در ان خانه بودیم پدربزرگم سند هر دو خانه را به اسم هر دو پسر و یک ربع ان را به دختری که از لحاظ عقلی کمبود داشت و با انها ساکن بود نوشت در اواخر عمر بخاطر اینکه ما جایی نداشتیم و اینکه به پدرم هیچ ارثی نداده بود و زمین گیر شده بود به ما گفت که یه وصیت نامه کتبی بنویسیم و در ان یک ربع از خانه را به صورت کتبی به ما واگذار کرد و هر سه فرزند یعنی دو تا پسر و خواهرشان هم امضا کردند که قبول دارند و اثر انگشت هم زدند که بعد از مرگ پدربزرگم ان را محضری کنند اما پس از مرگ پدربزرگم هر دو پسر سهم خواهر کم عقل خود را هم صاحب شدند و ان برگه ای را که امضا کرده بودند قبول نکردند و ما را از خانه بیرون کردند الان نزدیک دو ماه است که ما بی خانه هستیم لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونیم حقمون رو بگیریم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید شکایت کنید برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید مشاوره با هزینه میباشد