مشاوره حقوقی رایگان - تجویز ازدواج مجدد

سلام.بنده زوجه هستم.در جلسه تمکین نتوانستم از خود دفاع کنم به تمکین شدم. اما در جلسه درخواست ازدواج مجدد(از طرف همسرم) با ارجاع شوهرم به پزشکی قانونی اثبات شد که ایشان دچار بیماری روانی هستند و جان من در خطر است. دادگاه بدوی به شوهرم اجازه ازدواج مجدد داد.آیا با وجود الزام به تمکین من:با این شرایط این حکم صحیح است؟ بنده در اعتراض بر روی این حکم (در دادگاج تجدید نظر) چه عنوان کنم و بنویسم؟ آیا این حق من است؟ وقتی شرایط تمکین وجود ندارد آیا مقصر من هستم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید طبق شرایط موجود یک لایحه دفاعیه روی پرونده بگذارید تا رای بیاورید .لطفا به همکاران وکیل مراجعه کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که موضوع بیماری روانی همسرتان در حد جنون تشخیص داده ومحرز گردد موضوع تمکین بدلیل عدم امنیت جانی منتفی است وعدم تمکین شما نیز مستند به تصمیم دادگاه خواهد بود واز جمیع حقوق از جمله نفقه برخوردار خواهید بود .