مشاوره حقوقی رایگان - لایحه تجویز ازدواج مجدد

با سلام
زوج هستم.
حکم الزام به تمکین قطعی شده و زوجه تمکین نکرده. می‌خوام لایحه تجویز ازدواج مجدد بنویسم باید چه مواردی رو عنوان کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، جهت تنظیم دادخواست با ارائه اطلاعات دقیق از کمک وکیل متخصص بهره گیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست ازدواج مجدد به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
باید از شعبه دادگاه گواهی نشوز بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حتما وکیل دادگستری اختیار نمایید
لایحه نیست باید دادخواست تخصصی تنظیم گردد وگرنه دچار زیان خواهید شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست تجویز ازدواج مجدد - مدارک مستندات مثبت تمکن مالی، حکم قطعیت یافته دادگاه تمکین زوجه اثبات نمایید نیاز به ازدواج مجدد داریدو... شرح حال موضوع

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تجویز ازدواج مجدد به استناد گواهی نشوز را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید‌‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
اگر نشوز زوجه اثبات شده است شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید و

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با لایحه کاری از پیش نمیبرید باید دادخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح کنید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
به عدم تمکین زوجه (ناشزه بودن) تصریح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه وبا استناد به گواهی نشوز دادخواست مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تجویز ازدواج لایحه ندارد شما می‌بایست در اینجا دادخواست بدهید تمام شرایط شما می‌بایست بررسی شود به صرف ناشزه بودن اجازه ازدواج نمی‌دهند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اجازه ازدواج مجدد بدهید وعنوان کنید که همسرتون تمکین نکرده وشغل ودرآمدتون رو ذکر کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت تنظیم دادخواست با وکلای سایت تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دادخواستی در زمینه تهیه و ارسال نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مهمترین موضوع عدم تمکین همسر و ارائه مدارک لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست جداگانه بدهید می‌بایست بعضی شرایط بررسی شود