مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدربزرگ بنده در سال 90 فوت شدند و پدر بنده در سال 99 قبل از مادربزرگم ، پدرم در سال 90 انحصار وراثت انجام دادند حالا من به عنوان نوه میتونم سهم الارث از خانواده پدریم دریافت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه پدر بزرگ شما مقدم بر پدرتان فوت نموده اند لذا در صورتیکه پدر بزرگتان مایملک داشته باشد شما بعنوان وارث پدرتان میتوانید ادعای ارث از اموال پدربزرگتان داشته باشید

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام سهم الارث پدربزرگتون را میتونید دریافت کنید چون قبل از پدرتون ایشون فوت کردن اما مادربزرگتون چون بعد از پدرتون فوت شدن از ایشون سهم نمیبرید بلکه یک ششم از اموال پدرتون هم به مادربزرگتون میرسه

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله سهم پدری پدری پدرتون محفوظ هست اگر تقسیم نشده اما از مادربزرگتون ارثی نمیبرن چون قبل از ایشون فوت کردن