مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه از مادربزرگ

با سلام. می خواهم سهم الارثی که از طرف مادربزرگم به بنده می رسد را بگیرم ، مادر من زودتر از مادربزرگم فوت کرده بود و تنها فرزند او بوده
سوال اول اینکه آیا تمام ارث به من که نوه او هستم می رسد یا پدربزرگ و پدر من هم ارث می برند؟
سوال دوم ، برای طرح دعوا و گرفتن سهم الارثم آیا باید از جانب مادرم اقدام کنم یا مستقلا می توانم طرح دعوا کنم؟؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

با سلام به جهت اینکه مادر شما قبل از مادربزرگتان فوت شده از این بابت شما ارثی نمی برید بنابراین پدر شما نیز ارث نمی برد وشما به جهت اینکه مادربزرگتان تنها یک فرزند داشته و آن هم فوت شده ارث به شما و پدربزرگتان میرسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق قاعده ارث وراث حین الفوت از ماترک ارث خواهند برد وبا توجه به اینکه مادرتان در زمان فوت مادرشان زنده نبوده اند بلکه زودتر از مادرشان فوت کرده اند ارثی نخواهند برد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خیربه شما ارثی تعلق نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر طبق قواعد ارث
، اگر وارث زودتر از مورث فوت نماید به نوه ها از ماترک ، ارثی نخواهد رسید و
و فقط پدر بزرگ سهم خود را از ماترک خواهد برد و بقیه ماترک به وراث طبقه دوم ( اگر موجود باشند ) خواهد رسید
پس پدر شما و خود شما ( نوه ها ) ، هیچ ارثی از ماترک نخواهد برد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام
با توجه به اینکه مادربزرگتان به غیر مادر مرحوم شما فرزند دیگری نداشته و پدربزرگتان در قید حیات هستند،شما و پدر بزرگتان(پدر مادرتان)هردو ارث میبرید.شما از جانب خودتان باید اقدام کنید.چون خودتان وارث مادربزرگتان محسوب میشوید.
درصورت نیاز به راهنمایی دقیقتر،تماس بگیرید.