مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتونم از قاضی متخلف شکایت کنم

سلام وقت بخیر
زمین ارثی که قاضی ندیده و از وراث سوال نکرده را تقسیم کرده و بدون ناراضی بوده وارث به این تقسیم رای خودش را صادر کرده کجا میتونم دادخواست خودم بدم حق خودم بگیرم
آیا قاضی میتونه بدون رضایت وراث زمین ندیده کشاورزی که من چند سال هزینه کردم تقسیم کند و برم شاکی بشم از قاضی بگه برو به اونی رسید هزینه بگیر اون فرد که بهش رسید میگه من هزینه نمیدم چه قاضی که حق من ناحق کرده

پاسخ ها :

یزدان گلمحمدی

یزدان گلمحمدی :

استان :

زمین ارثی جزئی از ماترک است یعنی از اموال به ارث مانده است و قابل تقسیم است و رضایت یا عدم رضایت وراث در آن تاثیری ندارد به نظر می رسد قاضی به درستی رای داده است ولیکن اگر فکر می کنید اشتباهی یا قصوری از سوی قاضی انجام شده است در دادسرای انتظامی قضات می توانید شکایت خود را ثبت کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
قاضی تقسیم ارث رو مطابق اعلام وراث و کارشناس تعیین شده و مطابق با سهم هر شخص مشخص میکنه و اگر غیر از این مورد باشه باید اعتراض بدین و اگر قاضی تخلف کرده بایدبه حفاظت اطلاع بدهید