مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل سند

درسال 99 آپارتمان نوسازی را خریداری کردیم که در مبایعه نامه ذکر شده که سند حداکثر تا تاریخ 99/4/30 به خریدار تحویل داده میشود و در صورت تاخیر در تحویل به ازای هر روز مبلغ 50 هزار تومان باید به خریدار جریمه بدهد که تا الان که تاریخ 1400/1/25 سند به ما تحویل داده نشده آیا با وضعیت کرونایی سال فروشنده از پرداخت جریمه به ما معاف می شود یا می توانیم این حق را بگیریم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه متعهد اثبات کند که عدم انجام تعهد به دلیل ،حوادث غیرقابل پیش بینی بوده است که دفع آن خارج از حیطه اختیار وی بوده است ،محکوم به پرداخت خسارت نخواهد شد درغیراینصورت مکلف است خسارت بپردازد.
موفق باشید