مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سوء پیشینه

با سلام و وقت بخیر.
میخواستم بدونم من برای همسرم سوء پیشینه گرفتم و بعد از چند روز جوابش نیامده. وقتی پیگیری کردم گفتند باید برم آگاهی. همسر من جرم سیاسی داشتند و آزاد شدند. الان حدود 4 ساله که از حبسشون میگذره و تقریبا 5 سال حبس کشیدن. میخواستم بدونم که آیا این جرم در سوءپیشینه میاد (البته زمانی که رفتیم آگاهی برای گرفتن اثر انگشت حرفی از جرم همسرم نزدیم) آیا حرفی نزدیم مشکلی پیش نمیاد و اینکه چرا حاضر نشده سوء پیشینه. با تشکر از راهنمایی و لطف شما

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

جرایمی که در قانون بیش از2 سال حبس دارند جزء جرایم تعزیری درجه 5 محسوب و دارای مجازات تبعی هستند و جرائم امنیتی نیز برخلاف جرائم سیاسی دارای مجازات تبعی اند و سوء پیشینه کیفری محسوب می شوند و با گذشتن 2 سال از زمان اجرای حکم سوابق از پیشینه کیفری حذف می شوند و عدم ذکر موضوع از جانب شما مشکل خاصی برای شما ندارد