مشاوره حقوقی رایگان - سکونت در منزل فرزند برای احراز هویت تعویض پلاک

سلام وقت بخیر
بنده از پدرم وکالت دارم برای خرید خودرو به نام ایشان
ایشان معمولا در منزل بنده ساکن هستند
آیا امکان دارد مدارک (سند و قبض) برای منزل خودم رو برای احراز سکونت تعویض پلاک بدهم ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در هر صورت برای احراز محل سکونت شرایطی از جمله وجود قبوض , سند ویا اجاره نامه عادی منزل بنام متقاضی ضروری است وهر یک از مدارک مذکور می تواند مشکل شمارا مرتفع نماید .