مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام برادرم 1ماه پیش که برگه سبز خودرو بنامش بود به مادرم انتقال داد و پلاک الان بنام مادرم هست ولی سند رسمی به اسم یه آقایی هست که برادرم ازش ماشین رو خریده الان همسرش قهر کرده میخواد بره ودرخواست طلاق بدهد ولی تاالان نداده ایا فرار از دین محسوب میشه ؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

. بر اساس ماده ٧ آیین نامه اجرایی قانون در اولین جلسه رسمی مجمع عمومی ابتداء رئیس مجمع عمومی تعیین خواهد شد و سپس در همان جلسه مدیر یا مدیرانی از بین مالکین و یا اشخاص دیگر انتخاب می شوند .