مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام
در سال 97 تا 98 بنده دفتر املاک داشتم با جواز و کلیه وسایل خودم.

یکنفر امد با من شریک شد فقط در مخارج و درامد 50 به 50.

ایشان کارتخوان خودش را نصب کرده بود و تمام دریافتی از مشتریان به حساب او می رفت.
و در سربرگ کارتخوانش نام املاک من زده بود.
بعد از 15 ماه کار انداخت رفت
تسویه نکرد.
دارایی. اتحادیه. مالیات. اجاره. قبوض. همه مانده.
قرارداد مکتوب را هم برداشته
ولی شهود هستن که با هم کار می کردیم.
ایا میتونم از طریق کارتخولنش
که پولهای که گرفته. پرینتشو دارم. شکایت کنم
ماده.....قانون تجارت که گفته شراکا باهم جوابگو هستن. چیست واقعیت دارد
لطفا راهش را ارشاد کنید
ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
مورد شما ارتباطی با قانون تجارت ندارد آن ماده در مورد شرکای شرکت هاست
شما با مدارکی که دارید میتوانید به طرفیت ایشان دادخواست دهید