مشاوره حقوقی رایگان - شهادت خلاف واقع

با سلام. آیا می توان از شهودی که در دعوی اعسار وجود مال غیرمنقول محکوم علیه را کتمان کرده اند و سپس وجودِ این مال توسط محکوم له به اثبات رسیده, شکایت کیفری نمود؟ ضمن اینکه این شهود رابطه خویشاوندی درجه یک با محکوم علیه داشته و سابقه کیفری نیز دارند.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله می توانید به جرم شهادت دروغ شکایت کنید ولی باید ادله اثباتی محکمی داشته باشید

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر سابقه کیفری دارند از جهات جرح محسوب می شود و می توانید به قآضی اعلام نمایید