مشاوره حقوقی رایگان - با سلام اثبات جعل قولنامه

اگر در یک قولنامه زمین مطالبی بعد امضاء طرفین اضافه شود و اثبات شود که این مطالب بعد از امضاء اضافه شده آیا قولنامه جعلی تلقی می گردد و از اعتبار ساقط است؟
2- اگر بر اساس این قولنامه قبلاً در دادگاه شکایت حقوقی کرده باشند آیا می شود بر اساس رای دادسرا مبنی بر اضافه شدن مطالبی به قولنامه (جعلی بودن) شکایت حقوقی را منحل نمود (آیا با قولنامه جعلی می توان شکایت حقوقی نمود).

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله اضافه شدن مطلبی بعد از امضا از مصادیق جعل است و درصورتی که جرم در دادسرا محرز و کیفرخواست صادر شود از موارد اناطه و تعلیق رسیدگی حقوقی است تا زمان تعیین تکلیف موضوع کیفری