مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا بعد از طلاق از سمت خانم با بخشیدن مهریه

سلام روزتون بخیر
ما در دوران عقد بودیم، بعد از طلاق از سمت خودم با بخشیدن مهریه، همسر سابقم جلو محضر گفتن که گوشواره و انگشتر نشان رو میخوان. ایشون فاکتور کل سرویس رو داره اما در هنگام عقد مامانش فقط یه گوشواره دادن و نشون رو هم روز بله برون آوردند. آیا الان بعد از طلاق میتونه دادخواستی واسه استرداد طلا به دادگاه بده؟
درضمن فیلم هدیه دادن انگشتر و گوشواره موجوده.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه در دوران عقد بوده ایید و عقد تان بعلت طلاق منحل اعلام گردیده لذا طرفین باید کلیه هدایا وطلاجات را به طرف مقابل استرداد کنند

صفر گروسی

صفر گروسی :

استان :

طلا جات به هیچ وجه هدیه محسوب نمیشه میتونه استرداد کنه

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

بله ایشان می تواند تقاضای استرداد طلاجات رو بدهند