مشاوره حقوقی رایگان - محکوم در دادگاه حقوقی

سلام پدرم و شریکش اقدام به خرید و فروش گاو و گوسفند میکردند باتوجه به شرایطی ورشکست شدند شاکی ها از آنها شکایت و چون دیدند چیزی ندارند از من که نظامی هستم از من با شاهد شکایت کردند ابلاغیه دست من نرسیده نرفته ام دادگاه حکم جلبمو صادر کرده و من چون الان مبلغ واخواهی را به علت بالا بودن مبلغ ندارم الان چکار کنم آیا تبرعه میشم. درضمن نه چک داده ام نه سفته نه دست خط هیچی. ولی قاضی حکم جلب صادر کرده و یه وکیل فرستادم رفت مطالعه نمود و گفت قاضی نوشته واخواهی قابل قبول نیست. من مانده ام درمانده کمکم کنید مبلغ شکایت 105میلیونه باتورم شده 150 میلیون.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این کار میسر نیست حتما شما باید دست نوشته و یا چک و سفته و...داده باشید که محکوم شده اید