مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام. من فرزند جانباز پنجاه درصد هستم.

معلم استخدام پیمانی در آموزش پرورش کرمان شهرستان ... هستم.
سال 90 به دلیل بیماری پدر که آلزایمر بود و در نهایت منجر به حکم حجر ایشون شد و بابت شرایط خاص و مراقبت نتونستم در محل کار حاضر شم
که در نهایت حکم اخراج من صادر شد. با توجه به مشاوره غلط بعد از مدتی به هیات عالی نظارت درخواست بررسی دادم که گفتن صلاحیت با دیوان عالی هست.
پرونده در دیوان مطرح شد گفتند از زمان آن خیلی وقت هست که گذشته است و قابل رسیدگی نیست.
خواستم راهنمایی بفرمایید که آیا راهی برای من وجود دارد؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اولا که می‌توانند
میتوانند کارمندانی را که بیش از دو ماه متوالی یا چهار ماه‌متناوب در سال بدون عذر موجه در
محل خدمت خود حاضر نشده‌اند، از دستگاه متبوع اخراج نمایند.
‌هر گاه کارمند یاد شده حداکثر تا سه ماه پس از ابلاغ حکم دستگاه متبوع خود مدعی شود که عذر او موجه بوده است، وزیر یا بالاترین‌مقام دستگاه متبوع کارمند موظف است پرونده وی را جهت تجدید نظر به هیأت تجدید نظر مربوط ارجاع نماید.
‌هیأت تجدید نظر مکلف به رسیدگی بوده و رأی آن قطعی است و در صورت تأیید حکم اخراج یا برائت از تاریخ اخراج، در غیر این صورت از تاریخ‌ابلاغ، لازم‌الاجراء است.

حال اگر اعتراض به این تصمیم داشته باشد باید حداکثر تا یک ماه اعتراض کند وگرنه قابل پذیرش نیست.
در نتیجه شما متاسفانه شانس دیگری ندارید